Sendte afskedsmail til hele afdelingen: Amazon-medarbejder hopper ud fra 12. sal

Firmaet er før blevet kritiseret for ikke at have ordentlige forhold for sine ansatte.

Sidste år skrev New York Times, at Amazon er en skadelig arbejdsplads, der får sine medarbejdere til at udnytte hinanden.Foto: Mark Ralston / SCANPIX
Foto: Mark Ralston / SCANPIX

Udgivet Opdateret

En medarbejder hos Amazon.com sprang ud fra hovedkvarterets 12. etage i Seattle, efter han havde sendt en mail rundt i firmaet omkring sin afsked. Politiet karakteriserer hændelsen som et selvmordsforsøg. Det skriver Bloomberg.com.

Manden, der ikke er blevet identificeret af myndighederne, sendte inden hændelsen en mail rundt til flere hundrede medarbejdere – heriblandt Jeff Bezos, der grundlagde firmaet.

Amazon opmuntrer ansatte til at udnytte hinanden

Mirakuløst overlevede manden springet fra 12. sal klokken 8.45 lokal tid mandag. Han havde tidligere sendt en anmodning om at blive flyttet til en anden afdeling, men blev i stedet sat på en forbedringsplan for ansatte. Skridtet inden fyring.

Mere end 20.000 mennesker arbejder i bygningerne, der udgør Amazons hovedkvarter i Seattle.

– Vores tanker er med vores kollega, mens han kommer sig, skriver Amazon i en udtalelse, der fortsætter:

– Han får den bedst mulige behandling, og vi vil være der til at støtte ham, mens han kommer sig.

I mailen kritiserede manden, hvordan firmaet håndterede anmodninger om forflyttelse. Ifølge en kilde i firmaet kom han også med hentydninger til, at han ville gøre skade på sig selv.

Firmaet har gjort flere ting for at forbedre sit image som en dårlig arbejdsgiver. Det sker, efter New York Times skrev en historie, der portrætterede firmaet som en skadelig arbejdsplads, der opmuntrer sine ansatte til at udnytte hinanden for at nå deres mål.

Amazon modsagde sig selvfølgelig beskrivelsen af firmaet.

Powered by Labrador CMS