Signe Munk tager orlov

SF'eren Signe Munk skal tage den sidste del af den praktiske sygepleje-uddannelse

Signe Munk (SF) under Møde i Folketingssalen.
Signe Munk (SF) under Møde i Folketingssalen.
Udgivet Opdateret

SF's klimaordfører, Signe Munk, tager orlov fra Folketinget frem til januar for at færdiggøre den sidste praktiske del af uddannelsen til sygeplejerske.

Det skriver Signe Munk selv i en opdatering på Facebook.

- Jeg skal ud i hjemmesygeplejen og på sygehuset for at tage den sidste praktiske del af min uddannelse, og det betyder, at jeg tager orlov fra Folketinget frem til januar, skriver hun.

Manglede det sidste

Da Signe Munk blev valgt til Folketinget manglede hun nemlig stadig den sidste del af sin uddannelse.

- Og man bliver jo ikke sygeplejerske ved bare læse at tykke bøger. Man skal også ud, hvor man er sammen med de mennesker hele sygeplejen handler om. Det skal jeg nu. Jeg skal ud i hjemmesygeplejen og på sygehuset for at tage den sidste praktiske del af min uddannelse, og det betyder, at jeg tager orlov fra Folketinget frem til januar, skriver Signe Munk, der ikke lægger skjul på, at beslutningen har været svær:

- Det har været en svær beslutning for mig, og det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har været splittet. Der er så mange vigtige politiske kampe for klimaet, miljøet og vores velfærdssamfund, som jeg brænder for. Men jeg kan ikke være to steder på en gang, og det er jo heldigvis kun en pause. Og jeg er så stolt af de mange store klimaresultater, som jeg allerede har nået på kun to år, skriver Signe Munk, der dog også glæder sig til at kunne koncentrere sig om sit fag.

-Men jeg glæder mig også til at koncentrere mig om mit fag for en stund og omgive mig med dygtige og erfarne sygeplejersker, som gør mig så meget klogere - også på hvad der sker ude hos dem, der gør en forskel for sundheden og velfærden hver eneste dag.

Powered by Labrador CMS