Sjælden sygdom får tissemand til at vokse til ti gange normal størrelse

20-årige Sorence ønsker blot at få en kone og børn som enhver anden mand. Et ønske hans sygdom umuliggør.

Foto: bbkkdd11 / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Sorence Owiti Opiyo lider af en sjælden sygdom, der gør hans penis 10 gange større end almindeligt. Sygdommen er så sjælden, at lægerne endnu ikke har et navn for den, og hans tilfælde er højst sandsynligt det eneste i Kenya. Det skriver Buzz Kenya.

Da Sorence blot var fem år gammel, tog hans bedstemor sig af ham, efter at han var blevet forældreløs. Fem år senere, som 10-årig, vidste hun, at der var noget galt.

Abnormal vækst

Den unge mand fra KKenya udviklede nemlig en mærkelig hævelse. Drengen ventede på, at hævelsen forsvandt, men i stedet voksede den med tiden. Hans bedstemor valgte at søge lægehjælp, og heldigvis fik Sorence en operation, der forbedrede hævelsen en smule.

Men tilstanden kom igen med en abnormal vækst så hans penis nu er vokset til næsten 10 gange den almindelige størrelse. Den nu 20-årige blev nødt til at droppe ud af skolen, grundet mobning og stigmatisering af sin sygdom.

Selvom lægerne endnu ikke har fundet et navn for sygdommen, skal den unge mand opereres for at afhjælpe hævelse. En kilde indenfor familien siger, at doktoren først vil gå i gang med operationen efter, at han har konsulteret sig med to andre læger.

Unik sygdom

Kilden siger også, at familien har valgt, at offentliggøre tilstanden, da sygdommen er så unik, som den er. Man mener, at Sorence er det eneste tilfælde i Kenya eller Afrika. Familien søger nu finansiel hjælp fra velgører, for at få hjælp med de voksende hospitalsregninger.

Familien er meget taknemlig for den økonomiske hjælp, de allerede har modtaget af Olivia Ranguma, hustru for Kisumu’s guvernør. Sorence er lige nu indlagt på Jaramogi Oginga hospitalet i Kisumu.

Du kan se billederne af Sorence: HER.

Powered by Labrador CMS