Skoleleder sigtet: Ledte efter nissehuer i elevers bukser

Skolelederen på Strandmølleskolen er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse. Foto: Google Street View
Udgivet Opdateret

Skolelederen i den såkaldte nissehuesag er nu sigtet. Det er nu kommet frem at han både spøgede med at klippe elevers tissemænd og ved en tidligere episode kiggede ned i elevers bukser

En fynsk skoleleder er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse efter en meget omtalt morgensamling i december – den såkaldte nissehue-sag. Det bekræfter Fyns Politi ifølge bt.dk i en pressemeddelelse.

Strandmølleskolens leder blev sigtet i forbindelse med en afhøring i sidste uge, oplyser politiet.

Nissehue-sagen blev kendt, da det kom frem, hvordan lederen under en morgensamling på skolen i Assens 17. december havde klædt to drenge af foran skolens øvrige elever og sagt, at han ville klippe deres tissemænd over med en saks.

Ifølge DR Fyn har skolelederen også to dage tidligere lavet et kontroversielt indslag ved morgensamlingen. Den 15. december skulle elever fra skolens 5. klasse lede efter nissehuer – dels i deres egne bukser, dels i skolelederens bukser.

»Politiet er forpligtet til at rejse en sigtelse, når mistanken har en vis styrke. Sigtelsen er en beskrivelse af, hvad sagen handler om på nuværende tidspunkt, og den kan senere blive udvidet eller indskrænket,« siger advokaturchef Lars Ole Pedersen fra anklagemyndigheden ved Fyns Politi.

»Det er vigtigt at understrege, at sagen fortsat efterforskes, og at en sigtelse ikke er ensbetydende med, at der senere vil blive rejst tiltale. Vurderingen af, om der skal rejses tiltale, sker først på et senere tidspunkt, når efterforskningen er helt afsluttet,« siger Lars Ole Pedersen ifølge bt.dk.

Fyns Politi kan ikke oplyse, hvornår man forventer, at sagen er efterforsket færdig

Powered by Labrador CMS