Skunkdyrkende farmand skaffede sin datter ulovlig fest-ID

Tætte familie-relationer kan være dejlige, men det kan også være skadeligt at have en far, der vil én det bedste. Især når hans opfattelse af "det bedste" indebærer ulovligheder.

En far købte ID til sin 17-årige datter i Thailand. Hun misbrugte det til at gå på diskotek. Nu er de begge dømt. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

En 51-årig mand er blevet dømt til over to års fængsel for at have dyrket voldsomme mængder skunk i en nedlagt kostald i Menstrup ved Næstved. Men inden han modtog sin dom, så udførte han en god gerning for sin dengang 17-årige datter.

Under en rejse til Thailand, sørgede han nemlig for ulovlige identifikationspapirer til datteren, så hun frit kunne få lov at gå på diskotek – trods grænse på 18 år. Det skriver SN.dk.

ID-papirerne blev primært brugt på Crazy Daisy i Næstved, men en dag blev det opdaget. Nu er både farmand og datter dømt skyldige i dokumentfalsk. Den nu 19-årige datter – i øvrigt gammel nok til at gå på Crazy Daisy med eget ID – fik en straf på 20 dages betinget fængsel.

For den generøse far skulle der tages stilling til, om han skulle have en tillægsdom. Det blev ikke tilfældet, skriver SN.dk.

Manden fik sin oprindelige straf på to år og ni måneders fængsel for førnævnte skunk-dyrkning og for at bruge 433.000 kroner strøm uden om elmåleren samt for at have opbevaret både skydevåben og ammunition.

Powered by Labrador CMS