Søn skubber mor ud af vindue, hopper efter og tramper hende ihjel

En 41-årig mand er blevet anholdt for at have dræbt sin mor efter et skænderi.

Fernando dræbte sin mor ved at kaste hende ud af vinduet.Foto: Facebook
Foto: Facebook

Udgivet Opdateret

41-årig Fernando Vargas er blevet anholdt for at have myrdet sin egen mor, ved at skubbe hende ud af vinduet. Vidner fortæller, at Vargas efterfølgende hoppede ud af vinduet og trampede på sin mors ansigt. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

71-årige Carlota Vargas er blevet brutalt myrdet, og politiet mener, at det er hendes egen søn, der står bag. Ifølge politiet forekom hændelsen efter et skænderi i Los Angeles. Vargas kastede eftersigende sin mor ud fra vinduet fra en anden sals lejlighed tidligt mandag. Politiet blev tilkaldt klokken 2.50.

“Hun ville dø alligevel”

Vidner siger, at Vargas hoppede ud af vinduet efter sin mor og trampede på hendes ansigt, indtil hun døde.

– Det var forfærdeligt. Sønnen sagde, at hun ville dø alligevel, og at det derfor var lige meget, siger Nancy Ochoa, der så hændelsen.

Kvinden blev kørt til hospitalet, hvor hun blev erklæret død. Vargas, der selv led af en skade i benet, blev anholdt, mistænkt for mord. Fra politiets side lyder det, at han blev testet for stoffer. En af betjentene på sagen, siger at sagen er “afskyelig”.

– Det er meget underligt og forfærdeligt. Især når man taler om ældre ofre og sammenlagt med det faktum, at det ser ud som om, det er ofrets søn, der er mistænkt i sagen, siger Mark O’Donnell fra Los Angeles politi.

En af familiens venner, Erika Lehmann, er “overrasket” over den forfærdelige hændelse. Hun beskriver moren som en alle elskede, da hun var ærlig og udadvendt.

– Hun elskede sin søn, og hendes søn elskede hende, fortæller Erika.

Powered by Labrador CMS