Statister søges til Broen 3

Foto: Carolina Romare, Filmlance International.
Udgivet Opdateret

Ved udgangen af september starter indspilningerne af den tredje sæson af Broen. Produktionen søger flere hundrede statister til optagelser i Malmø, København og Ystad.

– Vi har brug for rigtig mange statister, men scenerne er spredt over en længere periode. Optagelserne foregår frem til midten af maj måned næste år, siger producenten Anders Landström til News Øresund.

Dramaserien Broen er som tidligere et samarbejde mellem danske Nimbus Film og svenske Filmlance International. Store dele af serien optages i Skåne, da der er mere filmstøtte at hente på den svenske side.

Anders Landström opfordrer alle, der vil opleve livet på et filmset, til at søge:

– I enkelte scener skal vi bruge store folkesamlinger, og der kan alle være med. Andre gange leder vi efter en særlig person, og der kan det være en fordel med en smule erfaring, siger Anders Landström.

Statisterne, der medvirker i Broen, får et honorar på 300 kroner. Ifølge Anders Landstrøm kan mindre krævende roller også nogle gange belønnes med biografbilletter.

For at klare livet som statist er det vigtig med tålmodighed.

– Det meste af tiden sidder man og venter, så det er en god idé at have en bog med, siger Anders Landström.

Tredje sæson af Broen får premiere i efteråret 2015. Den vil blive vist samtidigt på DR1 og SVT.

I juni meddelte Kim Bodnia at han ikke vender tilbage i rollen som Martin Rohde, da han er utilfredshed med seriens manuskript.

//News Øresund

Powered by Labrador CMS