Stegt ihjel: Mor efterlader sine to små børn i varm bil

Hun smækkede bildøren for sin etårige søn og toårige datter og efterlod dem i varmen i flere timer.

Moren røg sig skæv i hash, mens hendes to små børn døde i bilen.Foto: Parker County Sheriff’s Office
Foto: Parker County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

En mor fra den amerikanske delstat Texas har låst sine to små børn på et og to år inde i sin varme bil som straf. Morens toårige datter ville ikke komme ud af bilen og som straf, låste hun begge sine børn inde i bilen, indtil de døde af varme. Det skriver CBS News.

Lørdag blev den 24-årige mor anholdt, efter hendes etårige søn og toårige datter blev fundet bevidstløs i morens bil. Moren fortalte først politiet, at de to børn havde låst sig selv inde i hendes bil.

Mor lyver for politiet

Moren påstod, at hun  havde set TV derhjemme, da hendes to børn døde. Mens hun så TV, havde børnene leget udenfor på verandaen. Da hun lagde mærke til, at børnene ikke længere var på verandaen, gik hun i gang med at lede efter dem og fandt dem en halv time senere låst inde i bilen.

Børnene var bevidstløse og moren påstod, at hun smadrede en bilrude for at nå ind til dem. Temperaturen havde været mere end 32 grader den dag. Moren påstod, at børnene maksimalt havde været i bilen i en time.

Men hendes forklaring skiftede igennem flere samtaler med politiet. Fredag indrømmede hun til sidst, at hun havde efterladt børnene i bilen med vilje.

Mor røg sig skæv mens børn dør i bilen

Moren havde i virkeligheden fundet de to børn, mens de legede i bilen. Da hendes toårige datter nægtede at komme ud af bilen, havde hun lukket bildøren for at give datteren en lærestreg. Moren fortæller, at hun troede pigen sagtens kunne åbne døren og få sig selv og sin lillebror ud af bilen, når de ville.

Moren gik bagefter ind i huset og røg noget hash, bagefter tog hun en lur på to til tre timer. Da hun vågnede og gik ud for at tjekke til børnene var de bevidstløse. Hun smadrede bilruden for at understøtte sin løgn om, at børnene selv havde låst sig inde i bilen.

Børnene blev erklæret død omkring en halv time efter, moren havde  tilkaldt myndighederne.

Powered by Labrador CMS