Stjerne taget med bukserne nede: “Jeg var en idiot”

Befriende ærlig reaktion.

Udgivet Opdateret

Der er overskrifter i sex. Der er overskrifter i kendisser. Og der er overskrifter i lovbrud. Og når en filmstjerne bliver taget med bukserne nede, mens han bliver serviceret med et blowjob af en prostitureret, ja så er der grobund for særdeles store overskrifter.

For Hugh Grant betyder det da også, at han nok aldrig kommer til at glemme, at han 27. juni 1995 blev anholdt af politiet i Los Angeles, mens den prostituerede Estella Marie Thompson var igang med at give ham et blowjob. Det betød dog ikke enden for Grants karriere, der trives den dag i dag, hvor han blandt andet er aktuel i filmen Paddington 2.

Ingen dårlige undskyldninger

I et interview med Jess Cagle til magasinet People fortæller han om, hvordan han endte med at forholde sig til anklagerne offentligt. I 1995 accepterede han en bøde på 1180 dollars, og i 2018 fortæller han, at han fra starten accepterede, at han havde gjort noget dumt, men at det ikke ville blive bedre af, at han fandt på alverdens undskyldninger.

– Jeg var en idiot, men jeg forsøgte ikke at slå det hen med, at jeg havde psykiske problemer. Jeg sagde bare, “ja, jeg gjorde det”, lyder det fra Hugh Grant i interviewet, som du kan læse mere om hos People.

Kilder: WikipediaPeople

Powered by Labrador CMS