Sukkerchok! Gjorde skade på sig selv

Kat Stephie Holst forsøgte selvmord

Udgivet Opdateret

For Kat Stephie Holst virkede livet som 17-årig teenager på et tidspunkt så håbløst, at hun ikke kunne se en anden udvej end selvmord.

Det afslørede sangeren til Kendte.dk onsdag aften ved gallafest og velgørenhedsauktion til fordel for kvinder med spiseforstyrrelser og selvskadede, arrangeret af ’Ladies Affairs’ på Bernstorff Slot i Gentofte.

– I mit tilfælde var det en kombination af ensomhed og alkoholproblemer, der gjorde udslaget. Det var fysisk, og jeg skar mig selv i armen.

– Jeg gjorde det kun en gang, men det var nok til at få mig til at indse, at der var et problem, som jeg ikke selv kunne håndtere, sagde den 36-årige sanger fra ’Sukkerchok’, der også var ramt af spiseforstyrrelse på det tidspunkt.

Dansk poptrio

Sukkerchok blev gendannet i marts 2020 efter ni års pause. Gruppen består af Kat, Malene og Inez.

– Jeg har haft et hårdt og barsk liv. Jeg var ikke selv klar over, hvilke muligheder, der var for hjælp. Det lykkedes mig dog at ændre nogle vaner i mit liv og få en ny omgangskreds. 

- Men jeg ville hurtigere være kommet ud af det, hvis jeg havde vidst, hvor jeg kunne gå hen, fortalte Kat Stephie Holst, der for nylig tog imod tilbuddet om at blive ambassadør for ’Ladies Affairs’ med de mærkesager, der kæmpes for og som hun har haft tæt inde på livet.

– Det vil jeg gerne bakke op om. Det sker for rigtigt mange derude, og det handler om at kunne finde hjælp og derved komme videre i livet, forklarede hun, der som noget nyt har kastet sig ud i skuespillerfaget.

– Har lige medvirket i to kortfilm og en spillefilm, der kommer til næste år, sagde hun med et smil.

Kat Stephie Holst var på et tidspunkt så langt ude, at hun forsøgte selvmord.
Kat Stephie Holst var på et tidspunkt så langt ude, at hun forsøgte selvmord.
Powered by Labrador CMS