Superligaklub lejer målmandstalent

Foto: JENS DRESLING/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Hobro IK supplerer truppen med en målmand i form af 20-årige Oliver Korch, der er lejet i FC Midtjylland.

Superligaklubben Hobro IK lejer FC Midtjyllands 20-årige målmand Oliver Korch, der bliver tilknyttet på en lejeaftale det næste år.

Det oplyser Hobro IK i en pressemeddelelse lørdag formiddag.

– Oliver Korch er en ualmindelig talentfuld ung målmand med en lang række ungdomslandskampe på CV’et, siger Jens Hammer Sørensen, sportschef i Hobro IK, i en pressemeddelelse.

– Jeg er rigtig stolt over, at vi er i stand til at tiltrække dygtige spillere, der søger til os for at blive endnu bedre, fortsætter han.

I Hobro IK skal Oliver Korch konkurrere med førstevalget Jesper Rask, der har vogtet målet for klubben i de første fire runder af Superligaen. Derudover har klubben målmanden Martin Pedersen i truppen.

– I Hobro IK forventer jeg at kunne gå ind og konkurrere med de to andre keepere i truppen for at gøre målmandsteamet endnu stærkere, siger Oliver Korch, i en kommentar til skiftet.

– Jeg håber, at mit ophold i Hobro kan give mig masser af glæde og gå-på-mod med nye inputs og fornyet energi. Jeg glæder mig samtidig til at blive set på med nye øjne, siger Oliver Korch.

I FC Midtjylland stod Oliver Korch i skyggen af de to målmænd Jakob Haugaard og Lasse Heinze, og han havde endnu sin debut i Superligaen til gode for den midtjyske klub.

Oliver Korch har 37 ungdomslandskampe på CV’et og har desuden været til prøvetræning i Inter, Manchester City og Stoke City.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS