Sur smiley og bøde: Bager fik en over næsen

Ved Guldbageren i Bramdrupdam hænger der nu en sur smiley, og bagermester Kaj må bøde 10.000 kroner for manglende rengøring

Guldbageren i Bramdrupdam har fået “en over næsen” af Fødevarestyrelsen. Foto: Google Street View
Udgivet Opdateret

Hos Guldbageren i Bramdrupdam ærgrer man sig over, at det seneste besøg fra Fødevarestyrelsen resulterede i en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner.

Ifølge kontrolrapporten fra den 14. april var det hovedsageligt manglende rengøring, der var årsagen til den sure smiley. Der står:

Rengøring: Bødeforelæg 10.000 kr er fremsendt. Følgende er konstateret: generelt er redskaber og udstyr/inventar, der er i berøring med fødevarer snavsede og fedtede med belægning af rester. Ventilator/gitre i kølerum er belagt med snavs og sorte belægninger. Spande og beholdere med mel/fødevarer under arbejdsborde er generelt snavsede, dørhåndtag og gummelister til kølerum/fryser er snavsede. Indvendige sider på låg til rørmaskine er belagt med indtørret snavs og sorte belægninger. Container til opbevaring af bi- og restprodukter fremstår snavset indvendig.

Derudover giver Guldbagerens håndtering af fødevarer en to’er på Fødevarestyrelsens skala, fordi eksempelvis spande med flødeskum og cremer blev opbevaret uden låg eller afdækning.

Bagermester ved Guldbageren: – Vi har fået en over næsen

– Der er ikke så meget at sige, fortæller bagermester Kaj fra Guldbageren til newsbreak.dk.

Han mener godt nok, at Fødevarestyrelsen er blevet skrappere med årene:

– Men det er ingen undskyldning. Det er mit ansvar.

Kaj fastslår, at der allerede er sket ændringer i Bramdrupdam. De ansatte har fået nogle ansvarsområder, så man ikke kan sige “det er der nok en anden, der tager sig af.”

– Vi har fået en over næsen og må rette ind.

Powered by Labrador CMS