Sur smiley og stor bøde til cafe: Gammel mørkt fedt og skidt flere steder

En cafe har fået en bøde og en sur smiley efter et besøg af Fødevarekontrollen.

Froggy’s Cafe i Vestergade i Odense har fået en bøde og en sur smiley. Foto: Google Maps.
Udgivet Opdateret

Froggy’s Cafe i Vestergade i Odense har haft besøg af Fødevarekontrollen. Igen. Det besøg blev en dyr affære for cafeen. Helt præcist 15.000 kroner dyrt.

Froggy’s Café er med mere end 20 år i Odense centrum et af de ældste og mest elskede spisesteder i byen. Sådan skriver cafeen på sin hjemmeside.

Den udmelding viste et besøg af Fødevarekontrollen, at den ikke var helt enig i. I hvert fald blev det til flere påtaler – og en bøde.

Plastikbøtter med arbejdsredskaber fremstår fedtede og med produktrester i bunden af bøtten, piskeris fremstår beskidte og med produktrester, ledninger i loftet fremstår med tyk lag fedt, ventilationsrør i loftet fremstår med gammelt mørkt fedt, gulvet i kølerum fremstår med produktrester, appelsinpresser/ maskine fremstår fedtede og fremstår med gamle produktrester i låget af maskinen, står der blandt andet i rapporten.

Det stopper dog ikke ved rengøringen. Der manglede også dokumentation for sporbarhed på flere madvarer – blandt andet valnødder, frikadeller og kammuslinger. Sporbarhedsdokumentation betyder i al sin enkelthed dokumentation på, hvorfra madvarerne stammer.

Den dokumentation blev lovet at ville være kontrollen i hænde inden for 24 timer.

Newsbreak.dk har kontaktet Fødevarestyrelsen for at få svar på, om den er modtaget, ligesom der er bedt om aktindsigt i fotodokumentation taget ved kontrollen.

Fødevarestyrelsen er endnu ikke vendt tilbage.

Flere påtaler

Derudover var der også problemer med at holde en dør til et toilet lukket – en dør, som den tilsynsførende selv måtte lukke i to omgange.

Fødevarekontrollen skal nu på besøg hos Froggy’s Cafe igen for at sikre, at der er blevet rettet op på forholdene. Det besøg kommer cafeen selv til at betale.

Froggy’s Cafe er ikke vendt tilbage på Newsbreak.dks henvendelse for en kommentar.

Du kan læse rapporten HER.

Powered by Labrador CMS