Tæt tåge mandag morgen: Billister skal passe på

DMI har udsendt et vejrvarsel. Det betyder, at man som bilist skal køre ganske forsigtigt.

Billister skal flere steder i landet køre forsigtigt mandag morgen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix KLIK for mere
Billister skal flere steder i landet køre forsigtigt mandag morgen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix KLIK for mere
Udgivet Opdateret

Opdatering 07.02: Varslet er nu ophævet.

Bilister skal passe på flere steder i landet mandag morgen. Danmarks Meteorologisk Institut, DMI, advarer om, at der er tåget, så tåget at der er sendt et vejrvarsel ud.

Du kan i galleriet se, hvor i landet, at man skal passe allermest på. Det er områder, hvor sigtbarheden mandag morgen ligger under 100 meter.

Artiklen fortsætter under videoen 

Kigger man på DMI’s varsel, kan man se, at der også er flere steder i landet, hvor man skal udvise særlig opmærksomhed som billist i de kommende timer. Her er sigtbarheden ikke helt så dårlig, at DMI varsler om voldsomt vejr for området, men det er dog slemt nok til, at DMI har sendt en risikomelding ud.

Vagtchef ved DMI, Anja Bodholdt, fortæller Newsbreak.dk, at tågen letter, som morgenen skrider frem. Man forventer, at et frontsystem, der er på vej ind over Østersøen, Lolland-Falster og Sydsjælland, vil skubbe tågen væk.

Bilister skal dog udvise forsigtighed til i hvert fald 08.00 mandag morgen.

Powered by Labrador CMS