Tag bussen til Samsø

Nu bliver Samsø mere tilgængelig for sjællændere. Her er det gadekæret i Nordby. Foto: Visit Samsø
Udgivet Opdateret

Lige i tid til Påskeferien kan sjællændere komme nemmere til Samsø med ny buslinje

Den første april kører en ny buslinje for første gang. Buslinjen forbinder hovedstadsområdet og Samsø via buslinje 862 fra Gråhundbus og en overfart med Samsøfærgen fra Kalundborg.

Tanken er at gøre det hurtigt og nemt for rejsende uden bil at besøge Samsø og at give samme mulighed for samsinger med tilbagevendende ærinder på Sjælland.

– Vi vil gerne give vores kunder uden bil billig adgang til de dejlige oplevelser, der er på Samsø. Med den gode infrastruktur, der efterhånden er på vejen til Kalundborg, kan hele rejsen endda tilbagelægges på tre timer. Det synes vi er et godt tilbud til for eksempel børnefamilier eller gæster på endagsture. Bussen kan selvfølgelig også benyttes af samsinger, når de vil på Bakken, i Tivoli eller har andre ærinder i København, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef hos Færgen.

Samsø er kendt for både kartofler og asparges – og så har øen restauranter på højt niveau. Og så har øen verdens største labyrint.

Bus 862 afgår fra Ballerup og har to stop i Roskilde, inden bussen når Kalundborg. Herfra går rejsen videre med den nye og moderniserede SamsøFærge M/F Kanhave, der har nedbragt sejltiden mellem Kalundborg og Ballen Havn til 1 time og 15 minutter. Der er en afgang i hver retning fredag og lørdag og to afgange om søndagen. Rejsen med bus og færge varer samlet cirka 3 timer.

Prisen for en enkeltbillet inklusiv færgeoverfart er 150 kr. for voksne og 75 kr. for børn op til 15 år. Børn under 3 rejser gratis

Powered by Labrador CMS