Teenager fundet efter et år: Stak af med 31-årig internetkæreste

- Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at forhindre, at hun ville stikke af fortæller faren.

En 31-årig mand har kidnappet en 16-årig pige med Aspergers syndrom.Foto: Gwinnett County Police Department
Foto: Gwinnett County Police Department

Udgivet Opdateret

En teenager med Aspergers syndom fra den amerikanske delstat North Carolina forsvandt for mere end et år siden. Nu er hun blevet fundet i live i en anden stat, sammen med en 31-årig mand. Det skriver CBS News.

Den 17-årige pige blev fundet i den amerikanske delstat  Georgia. En talsperson fra FBI, Shelley Lynch, fortalte søndag, at pigen er blevet genforenet med sine forældre.

FBI agenter anholdt den 31-årige mand, som teenageren var sammen med. Pigen var 16 år, da hun forsvandt fra sit hjem i maj 2016.

Ifølge FBI er pigens forældre taknemmelige for den overvældende støtte, de har fået, mens deres datter har været væk. Men nu vil familie gerne have fred til at fokusere på deres datter.

Voksen mand hjernevaskede hende

Sidste år fandt forældrene en af pigens dagbøger, hvor der stod skrevet en detaljeret plan om at stikke af med en ældre mand, hun havde mødt på nettet. Pigens far fortæller, at manden gradvis hjernevaskede pigen.

– Han snød hende til at lytte til ham og ikke os og kort efter, snakkede hun ikke længere med os, fortæller faren.

Faren fortæller, at pigen lider af Aspergers syndrom og at familien havde gjort alt, hvad de kunne for at forhindre, at hun ville stikke af.

– Vi havde prøvet at lukke ned for de sociale medier i vores hjem, men hun fandt altid en måde at komme udenom forbuddet, fortæller faren og  fortsætter:

– Hun brugte sine veninders mobiler eller computeren på biblioteket.

Powered by Labrador CMS