Teenager hjælper ven med selvmord: Filmer mens hun dør

"Jeg er fascineret af døden."

18-årige Tyerell Joe Przybycien er blevet anholdt for mord, efter han har hjulpet en ven med at begå selvmord.Foto: Utah County Sheriff
Foto: Utah County Sheriff

Udgivet Opdateret

En teenager fra Utah er blevet anholdt for mord, efter han hjalp en ven med at begå selvmord. Han blev endda og filmede selvmordet uden at gøre noget for at forhindre det. Det skriver CBS News.

18-årige Tyerell Joe Przybycien filmede, mens hans 16-årige veninde hang sig selv. Han har fortalt politiet, at han er fascineret af døden.

Flue på væggen til selvmord

Det var jægere, der fandt den 16-årige pige hængende død fra et træ tæt på en campingplads i Payson Canyon. Da politiet kom derud, var Tyerell der. Han fortalte betjentene, at han havde hjulpet pigen med at begå selvmord, fordi han gerne vil se en person dø.

Tyerell havde købt flere af de ting, pigen brugte til at begå selvmord med. Han havde også filmet, mens hun døde. På videoen kan man se, at de to snakker sammen, inden hun putter et reb rundt om halsen. Tyerell filmer stadig, da pigen besvimer og til sidst dør, mens hun hænger fra træet. Tyerell tjekker endda pigens puls for at se, om hun er død, men han gør intet for at hjælpe hende.

Politiet har fundet kvitteringen på nogle af de ting der blev brugt i selvmordet. Vennerne købte også rebet sammen.

Tyerell er blevet anholdt for mord mod en kaution på 137.000 kroner.

Powered by Labrador CMS