Til sommer er det slut

Efter ti år udlandet vender Rasmus Lauge hjem til Danmark

Udgivet Opdateret

Rasmus Lauge har været drillet af en muskelskade i læggen, men i betragtning af tidligere tiders korsbåndskader og andet, der blandt andet har forhindret ham i deltagelse ved hele to OL-slutrunder, så har han trods alt været i spil ved dette VM i Sverige/Polen.

– Det er så svært at komme tilbage fra store skader. Nu har jeg for tredje gang bevist, at det er muligt, siger den 31-årige playmaker til kendte.dk med optimismen i behold.

Med hans fjerde sæson i ungarske Veszprém KC er det slut med udlandseventyret og nomadetilværelsen, der har varet i ti år.

Til sommer vender han snuden hjem efter at have underskrevet en femårig kontrakt med barndomsklubben Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

På tide

– Det var på tide, og en beslutning vi traf i fællesskab. Nu får vi skabt os en base og et levested, siger han, der med ’vi’ mener jordemoder-hustruen Sabrina, deres to børn Noah og Freja på tre og fem år.

– En af de væsentligste grunde til at tage hjem er børnenes skolegang i Danmark. Børn har en fantastisk evne til at tilpasse sig og adoptere omgivelserne. De brokker sig sgu ikke, men vi glæder os til at komme hjem og skabe et bedre fundament for dem, erkender Rasmus Lauge, der valgte den midtjyske håndboldklub af en særlig årsag.

– Mit hjerte og min mavefornemmelse valgte stedet, hvor min håndbolduddannelse har været, siger han, der ligesom mange andre sportsstjerner har det svært, når det gælder en fremtid udenfor sportens verden.

– Men nu har jeg jo fem år, inden jeg skal begynde at tænke på det, siger han.

Rasmus Lauge glæder sig til at opbygge en tilværelse i Danmark. Det sker til sommer sammen med familien bestående af ægtefællen Sabrina og deres børn Noah og Freja på tre og fem år.
Rasmus Lauge glæder sig til at opbygge en tilværelse i Danmark. Det sker til sommer sammen med familien bestående af ægtefællen Sabrina og deres børn Noah og Freja på tre og fem år.
Powered by Labrador CMS