To mænd efterlyses i forbindelse med et røveri

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har brug for offentlighedens hjælp til at finde en butikstyv og en røver.

Tyveri og røveri foregik på denne tankstation. Klik videre i galleriet for at se billeder af både tyv og røver. Foto: Google Street View.
Tyveri og røveri foregik på denne tankstation. Klik videre i galleriet for at se billeder af både tyv og røver. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

Søndag aften, 24. juli, omkring klokken 22.35, forlod en ung mand, 15-18 år gammel, en Shell Tankstation i Vordingborg. Med sig havde han to flasker spiritus, som han ikke havde betalt for.

Det i sig selv er slemt nok for en virksomhed, men kort tid efter, kom endnu en ung mand ind på tankstationen, og han gik først, da han havde truet ekspedienten med en stor kniv.

Begge mænd efterlyses nu af Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der har sendt en pressemeddelelse ud i forbindelse med eftersøgningen.

Truede med en køkkenkniv

Knivrøveren er 17-19 år gammel, og han brugte en lang køkkenkniv, på godt 20 centimeter, til at true sig til et større antal cigaretter, hvorefter han løb fra stedet.

På overvågningsbillederne, politiet har sendt ud sammen med efterlysningen, kan man se, ansigtet på både tyv og røver ret tydeligt. Røveren maskerede sig først, da han gik ind i forretningen, og billeder fra optankningsområdet viser derfor hans ansigt. Tyven var ikke maskeret, mens han stjal fra butikken, og der er derfor farvebilleder af ham.

Ved du noget?

Politiet er interesserede i at høre fra alle, der har været på tanken eller i nærheden af tanken søndag aften. Tyveriet blev begået omkring 22.33 og 22.38, mens selve røveriet blev begået klokken 22.43.

Hvis du genkender en eller begge de to unge herrer på billederne, eller har du nogen idé om, hvem der kan have begået henholdsvis tyveri og røveri, skal du kontakte politiet på 114.

Signalement af butikstyven:

15-18 år gammel.

175-180 centimeter høj.

Langt, lyst hår – der gik til nakken.

Han havde kasket på, sort jakke, sort t-shirt med hvide mærker, blå jeans og hvide gummisko med røde mærker.

Signalement af røveren: 

17-19 år gammel

165 centimeter høj

Spinkel af bygning.

Han var iført hvide sko, blå jeans, mørke solbriller og en hvid hættetrøje.

I galleriet øverst i artiklen kan du se billeder af begge gerningsmænd.

Powered by Labrador CMS