To personer i livsfare efter voldsom brand i hus

Husets beboer reddede sig selv ud. To overnattende gæster er i livsfare.

En mand er død, og en kvinde er i kritisk tilstand efter at være blevet reddet ud af et brændende hus søndag morgen. Se stedet, hvor det er sket, ved at klikke videre til næste billede. ARKIVfoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

To personer er i livsfare, efter de er blevet reddet ud af et kraftigt brændende hus på Fuglsang i den nord-/kronjyske by Mariager, oplyser Nordjyllands Politi juleaftensmorgen.

Husets beboer – en 69-årig kvinde – er kørt til sygehus i en ambulance for at blive tjekket for røgforgiftning. Det lykkedes den 69-årige at redde sig ud af huset, mens branden udviklede sig.

I en pressemeddelelse skriver politiets vagtchef Bent Højgaard, at kvinden havde sin 49-årige søn og dennes 29-årige samlever på besøg her i juletiden. De blev begge reddet ud af brandvæsenet, men vurderes aktuelt til begge at være i livsfare.

Branden blev anmeldt via alarmcntralen, 112, klokken 04.32, og politi, brandvæsen og ambulancepersonale arbejder i skrivende stund endnu på stedet.

Ifølge vagtchefen er der endnu intet at informere om angående årsag til branden, der umiddelbart ser ud til at være brudt ud i en ejendom med flere lejemål. Formentlig et rækkehus.

Newsbreak.dk følger sagen …

Powered by Labrador CMS