Tobias tager på kageeventyr

Foto: Louise Guldberg Rosendal, DR.
Udgivet Opdateret

Tobias Hamann-Pedersen, vinder af “Den store bagedyst” drager til fjerne afkroge af Europa og afprøver lokale opskrifter. Det sendes i fire afsnit på DR1.

Nu skal serrnes tænder igen løbe i vand. Vinder af “Den store kagedyst” i efteråret 2014, Tobias Hamann-Pedersen, får nu sit eget program på DR1. I fire afsnit kan seerne følge Tobias, hvor han rejser til fjerne afkroge af Europa og afprøver lokale opskrifter. Programmet er dog meget mere end lækre kager.

– Jeg kommer ikke til at forklare, hvordan man slår et æg ud, eller hvordan man rører en luftig mousse. Det er ikke alene et madprogram, det er også et rejseprogram, der inviterer seerne med på uforudsigelige eventyr, hvor oplevelser skaber særlige kager, og hvor særlige kager skaber oplevelser, forklarer Tobias Hamann-Pedersen.

Med rygsækken over skulderen tjekker han ind hos private familier i det skotske højland på Isle of Skye, i tyrkiske klippehuler i Kappadokien, på løgmarker i den fjerneste ende af Ungarn og i blomstrende appelsinplantager i det nordlige Portugal. Her skal han bo og lære de lokale opskrifter og bageteknikker.

“Tobias på kageeventyr” består af fire programmer og har premiere onsdag den 3. juni klokken 20 på DR1.

Powered by Labrador CMS