Tøfting: Angribere vil elske at snyde Agger

Angriberne i Superligaen er ude efter Agger, lyder det fra Stig Tøfting. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Superligaens angribere vil prøve at krølle Brøndbys Daniel Agger, men det vil ikke lykkes, spår Stig Tøfting.

Den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting bøjer sig i støvet over det comeback, der måske kommer søndag eftermiddag på Brøndby Stadion. Hvis ellers Daniel Agger bliver sin skade kvit inden hjemmekampen mod Randers FC.

Tøfting skriver i en klumme i Ekstra Bladet, at han forventer, at Agger vil vinde langt de fleste dueller i Superligaen, selv om mange angribere ville elske at snyde den danske landsholdsanfører.

– Ligesom der var mange forsvarsspillere, der elskede at tackle Jesper Grønkjær helt ud over bandereklamerne, da han kom hjem til FCK, så vil alle angribere i Superligaen gerne lige vise den tidligere Liverpool-spiller, hvordan de kan krølle ham.

– At de bagefter over en bajer kan sige, “Nå, Agger, ja sådan tørrer man ham”, skriver Tøfting i lørdagens udgave af Ekstra Bladet.

Tøfting forudsiger dog, at alle angriberne vil slå sig på den tidligere Liverpool-stopper.

– Men glem det! Jeg tror, Agger har et niveau, der vil gøre det uhyggeligt svært for Morten “Duncan” Rasmussen, Mads Hvilsom, Andreas Cornelius, Anders K. Jacobsen og hvad de ellers hedder, lyder det fra Tøfting.

Fodboldkommentatoren er imponeret over, at Agger har valgt at søge tilbage til Brøndby og Superligaen i stedet for at vælge en større lønseddel i en af de store ligaer i Europa.

– Jeg synes stadig, det er sindssygt, at han i sin bedste fodboldalder er vendt hjem til Brøndby og Superligaen – og helt ærligt: Det havde jeg aldrig gjort med de muligheder, Daniel havde.

– Næh, jeg var gået efter pengene og eventyret et par år mere, men man må tage hatten af for, at hjertet vandt over pengene, påpeger Tøfting.

Brøndbys kamp mod Randers går i gang søndag klokken 17.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS