Tog sejren i sidste øjeblik

I tredje periode lignede det, at Bengals kunne vinde efter comeback, men Rams tog en sejr i sidste øjeblik

Udgivet Opdateret

Hvad der i store dele af kampens anden halvleg lignede et mirakel for Cincinnati Bengals, blev i kampens døende minutter til en anden Super Bowl-titel for Los Angeles Rams.

23-20 endte Rams med at vinde over Bengals i NFL-finalen natten til mandag dansk tid.

Rams lagde godt ud i kampens første to perioder og var foran 13-10, da musikere som Dr. Dre, Anderson Paak, Kendrick Lamar og Snoop Dogg fyrede op for et halvlegsshow i vestkysthiphoppens tegn.

Da spillerne kom på banen igen, begyndte det imidlertid at klikke for Bengals.

Cincinatti-holdet vandt i januar holdets første slutspilssejr siden 1991 - sejren markerede afslutningen på den længste sejrstørke på tværs af de fire største nordamerikanske sportsligaer.

Overraskede gang på gang

Gang på gang overraskede de i slutspillet, og efter en magtdemonstration i kampens tredje periode lignede det, at Bengals igen kunne gøre det umulige.

Da fjerde periode begyndte stod det 20-16 til Bengals, og en stor præstation af holdets iskolde quarterback Joe Burrow fik pilen til at pege mod en første Super Bowl-titel til Bengals siden 1989.

Euforiske fans fejrede sejren, da Los Angeles Rams vandt Super Bowl med en 23-20-sejr over Cincinnati Bengals.

Men så skruede Rams ellers op for energien.

Med cirka halvandet minut igen greb Rams' wide receiver Cooper Kupp et touchdown, og Matt Gay sparkede det ekstra point hjem. Og så var Rams foran med 23-20.

Derfra så det svært ud for Bengals, og Joe Burrow skulle for alvor finde kvaliteten frem for at give holdet en chance.

Han blev dog fanget af Rams' Aaron Donald, der afskar ham fra at finde en afgørende aflevering, og dermed var kampen afgjort.

Kunne lade sig hylde

Med kort tid tilbage skulle Rams altså bare ned på knæ, og kampens dommer fløjtede, kort tid efter at bolden var blevet sat i spil.

Dermed kunne Rams lade sig hylde som vindere af den 56. udgave af Super Bowl.

- Jeg er bare så glad. Jeg ville det her så meget. Jeg har drømt om at vinde, siger Los Angeles Rams' defensive tackle Aaron Donald ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Et spil og så var vi verdensmestre. Vi skulle bare have fat i ham på en hvilken som helst måde, og det lykkedes, siger Aaron Donald med henvisning til sin kampafgørende tackling.

Roste holdkammerater

Los Angeles Rams' quarterback Matthew Stafford roser efter kampen sine holdkammerater for aldrig at give op.

- Jeg er så stolt af det her hold. Så mange af drengene på vores hold fortjener det, siger han.

- Kampen i dag var sigende for vores sæson. Det er gået op og ned og har været hårdt. Men vi er et barsk hold, og det viste vi i dag.

Hjemmeholdets Cooper Kupp, som greb det afgørende touchdown, blev udnævnt som kampens mest værdifulde spiller.