Tom Hanks crasher bryllups-fotoshoot

Tom Hanks fik udlevet sine fotograf-drømme, da han begyndte at tage selfies med et nygift par midt i deres bryllups fotosession.

Stjerneskuespilleren endte som bryllupsfotograf, da han tog selfies med et nygift par i Central Park.Foto: Valentin Flauraud / SCANPIX
Foto: Valentin Flauraud / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Man kan ikke klandre superstjernen Tom Hanks for at mangle spontanitet. Under en løbetur i Central Park fik skuespilleren lyst til at lykønske et ungt par, der var i gang med at få taget billeder på deres store dag. Og den blev da også kun mere speciel, da Hanks tog mobillen frem og tog selfies med parret. Det skriver det amerikanske medie New York Daily News.

Fotografen Meg Miller var i gang med at tage billeder af det lykkelige nygifte par Elisabeth og Ryan, da den dobbelt vindende oscar-stjerne stjal spotlyset.

– Han gik bare op til os, tog sin hat og briller af og sagde: “Hej, jeg er Tom Hanks”, siger Miller.

Kunne have viet parret

Stjernen, der selvfølgelig ikke behøvede en introduktion, havde været ude og løbe på den smukke efterårsdags i joggingbukser og en hættetrøje.

– Det var ret fantastisk, at han stoppede, siger Miller og fortsætter:

– Han spurgte om deres navne. Han kunne nemt bare have løbet forbi i stedet.

Hanks fortalte parret, at han var en ordineret præst og kunne vie dem, men desværre var ceremonien allerede ovre. I stedet tog skuespilleren selfies med Elisabeth og Ryan.

– De inviterede ham til brylluppet, men han sagde, han allerede havde planer, fortæller Miller.

Rollerne blev da også byttet om, da Hanks lagde selfiet op på både sin Twitter og Instagram profil. Normalt er det fansene, der pænt skal bede om billeder med deres idoler, og derefter deler dem stolt på de sociale medier. Men det ser ud som om, Hanks er stor fan af det søde par.

Powered by Labrador CMS