Torv blev spærret: Håndgranat fundet i Fakta

Der er blevet fundet en håndgranat i forbindelse med renovering af supermarked.

Bomberyddere og politiet er til stede, fordi en håndgranat er fundet på taget af en Fakta. Foto: Øxenholt Foto
Bomberyddere og politiet er til stede, fordi en håndgranat er fundet på taget af en Fakta. Foto: Øxenholt Foto
Udgivet Opdateret

I forbindelse med renovering af taget på Fakta-butikken, der ligger på butikstorvet omkring Kappelvænget i det vestlige Aarhus, blev der fundet en håndgranat torsdag.

Anmeldelsen nåede ØStjyllands Politi klokken 13.32, og det vides ikke, hvordan granaten blev fundet. Politiet besvarer nemlig ikke Newsbreak.dks opkald.

Billeder fra stedet, som Newsbreak har modtaget, viser dog, at Hærens Ammunitionsrydningstjeneste (EOD) er ankommet til stedet og er koncentreret omkring bagsiden af den bygning, der blandt andet huser Fakta.

På Twitter skriver politiet, at stedet var spærret, til EOD havde taget granaten med sig. “Vi efterforsker omstændighederne og har ikke flere kommentarer”, skriver politiet.

Kappelvænget nåede for ikke længe siden omtale i især lokale medier, da Østjyllands Politi skred ind og lukkede et opholdssted, hvor en del af områdets unge har opholdt sig.

Politiet vurderede dengang, at det var et sted, der dannede grobund for en del af den uro, der i foråret plagede landets næststørste by. Der blev ligeledes indført visitationszone.

Det vides som nævnt ikke, hvor granaten stammer fra – og hvordan den er havnet på taget af Fakta. Fakta-butikken måtte for adskillige år siden ty til at have vagter i åbningstiden grundet ballade.

Powered by Labrador CMS