Trafikken standset helt: Cyklist påkørt af tog

Cyklisten var heldig.

Udgivet Opdateret

En cyklist blev søndag aften påkørt af et letbane-tog på Skolebakken i Aarhus. Østjyllands Politi oplyser til Newsbreak.dk, at cyklisten er slupppet fra uheldet med overfladiske skrammer, og at havarikommisionen er tilkaldt, så man kan få klarlagt, hvad der skete.

Vagtchef ved Østjyllands Politi, Lars Bisgaard fortæller, at man fra politiets side ikke med sikkerhed kan sige, hvordan uheldet skete, men man har dog en teori.

Sagen er den, at området, cyklisten og letbanen kørte sammen i, er et såkaldt “Shared Space.” Det betyder, at tog og borgere befinder sig i samme område, og ifølge Letbanen.dk kører et letbane-tog gennem området med lavere hastighed, end det ellers gør, netop for at mindske omfanget og alvoren af et eventuelt uheld.

– Det er ligesom en gågade, den er ikke afspærret, og når der kører en letbane i en gågade, og færdes der folk der, så … lyder det fra vagtchefen, der ikke afslutter sætningen. DEt er op til læserens fantasi at gøre det, og det er op til Havarikommisionens folk at finde ud af, om uheldet skyldes noget andet og mere overraskende.

Politiet betragter sagen som afsluttet fra deres side.

Powered by Labrador CMS