Tre drenge taget for voldsomme gaderøverier

Tre drenge på 15, 16 og 16 er i grundlovsforhør.

Tre skoledrenge er mandag i grundlovsforhør efter en stribe voldsomme røverier mod ældre kvinder. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Østjyllands Politi fremstiller i dag klokken 12.00 i retten i Randers tre drenge på 15, 16 og 16 år, der sigtes for tre røverier og et røveriforsøg. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Røverierne blev begået søndag i Randers i tidsrummet mellem klokke 11.15 og klokken 12.24.

Det første røveri, ifølge sigtelserne, blev begået klokken 11.15 på Rebelagervej i Randers. Her fravristede de tre drenge et indkøbsnet fra en 81-årig kvinde. Samtidig skubbede de hende kraftigt i ryggen

Det næste skete kort tid efter, klokken 11.52, på Gammel Hadsundvej i Randers. Her forsøgte de at fravriste en 89-årig kvinde hendes taske, hvilket mislykkedes, da kvinden holdt fast i den. Hun faldt som følge af rykket i tasken og slog sine knæ og hænder.

klokken 12.15 var den gal igen, denne gang på P. Knudsensvej i Randers NØ. Ved samme fremgangsmåde lykkedes det dem at fratage en 66-årig kvinde hendes taske, idet remmen på tasken knækkede, og kvinden faldt ned på jorden som følge af rykket

Det fjerde og sidste røveri skete klokken 12.24 på Udbyhøjvej i Randers NØ. Her gik det udover en 89-årig kvinde, hvis indkøbsnet de stjal ved at trække kraftigt i det.

Handlekraftigt vidne

Et mandligt vidne eftersatte de tre gerningsmænd efter det sidste røveri. Han fik fat i kvindens indkøbsnet, men gerningsmændene løb, da de så, at flere vidner var efter dem.

Politiet blev tilkaldt og anholdt klokken 12.48 en 15-årig dreng på en sti bag Rismøllens Børnehave, og klokken 12.48 to 16-årige drenge cirka 300 meter fra den først anholdte. De anholdte er fra Randers og Havndal.

Der vil være anmodning om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere i sagen.

Opdatering: De tre drenge er alle blevet fængslet i 14 dage.

Powered by Labrador CMS