Trenchcoat-mand tager dilleren frem og onanerer: Kan du genkende ham?

Han satte sig på bænken ved siden af den unge kvinde og blottede sig.

Udgivet Opdateret

En ung kvinde fra Silkeborg havde onsdag 14. februar en noget ubehagelig oplevelse.

Kvinden sad klokken 14.55 på en bænk på Silkeborg Banegård, Drewsensvej, da en mand satte sig helt tæt op af hende, hvorefter han blottede sig og begyndte at onanere.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor de også skriver at lokalpolitiet i Silkeborg beder borgerne om hjælp til at identificere manden.

Til det har politiet en række billeder. Dem kan du se over artiklen.

Manden beskrives som dansk af udseende, 40-45 år gammel, 175-180 centimeter høj og almindelig kropsbygning. Han har langt brunt hår samlet i en hestehale og brune øjne. Han bar mørke briller og var iført en sort trenchcoat af tyk uld med knaplukning, mørke bukser og mørke sko.

Videoovervågningen fra den 7-Eleven-butik, der ligger ved banegården, viser i tilknytning til den dramatiske episode en mand, der svarer til signalementet.

Brugbare vidneforklaringer

På baggrund af vidners forklaringer formoder politiet, at manden på billederne fra videoovervågningen er identisk med den mand, der krænkede kvinden.

Har du kendskab til identiteten på gerningsmanden – eller oplysninger i sagen i øvrigt – hører politiet gerne fra dig på telefonnummer 114. Her kan du bede om lokalpolitiet i Silkeborg.

Sagen har journalnr. 4100-72372-00002-18.

Powered by Labrador CMS