Tror på FCK bliver mestre

Danske Spil har laveste odds på FC København - FC Midtjylland ligger dog lige efter mens Brøndby - ifølge odds-sætterne - får svært ved at hente mesterskabet hjem til Vestegnen

Ifølge Danske Spil, så er der to hold, der har større chance for at løbe med mesterskabet, en de forsvarende mestre fra Brøndby.
Udgivet Opdateret

Knap er EM i fodbold overstået, før Superligaen bliver skudt i gang.

Det sker i aften når FC Midtjylland tager imod OB.

Men de forsvarende mestre fra Brøndby må finde sig i at starte sæsonen som outsider til at vinde mesterskabet trods sidste sæsons triumf.

I hvert fald hvis man skal tro Danske Spil, der har sat odds på hvor sandsynligt de forskellige udfald er.

-FC Midtjylland og FC København har lidt den samme strategi og er i øjeblikket de to førende klubber i Danmark. Derfor vurderer vi også, at de er favoritter til at vinde Superligaen, oplyser Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Sådan er chancerne

Op til Superliga-sæsonstart vurderer Danske Spil, at der er cirka 44 procents chance for, at FC København står med pokalen, når den sidste kamp er spillet om knap et år. Det svarer til odds 2,25.

Der er odds 2,70 på FC Midtjylland, hvilket svarer til cirka 37 procents chance, mens Danske Spil giver Brøndby odds 5 og dermed 20 procents chance for en gentagelse af sidste års mesterskab.

Derfor vinder Brøndby ikke

Salg og svære kampe i Europa Det er netop sidste sæsons triumf og den medfølgende kvalifikation til europæisk fodbold, der er medvirkende til, at Brøndby halter efter, når det gælder favoritværdigheden, fortæller Mathias Reimer Larsen.

-Brøndby skal spille nogle svære kampe i Europa, og vi ved, at det godt kan give nogle problemer i Superligaen for de hold, der ikke er vant til at spille både europæiske kampe og Superliga-kampe.

-Derudover har Brøndby solgt en af klubbens bedste spillere i Jesper Lindstrøm og har også mistet andre profiler, mens både FC København og FC Midtjylland opruster. Så spillerhandlerne betyder også noget for, hvordan vi vurderer chancerne, og derfor kan de også ændre sig, alt efter hvilke spillere klubberne køber og sælger, fortsætter Mathias Reimer Larsen.

Powered by Labrador CMS