Ulykke på banegård: S-tog bragede ind i stopklods

Mandag aften lagde Frederikssund Station skinner til en påkørsel, da et S-tog forulykkede. Ingen personer kom til skade, da toget kørte ind i en stopklods - men til gengæld var der en del materielle problemer.

Et S-tog bragede mandag aften ind i en stopklods på Frederikssund Station – det har fået konsekvenser for morgentrafikken. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix
Udgivet Opdateret

Et s-tog forulykkede mandag aften ved Frederikssund Station, da det kørte ind i en stopbom. Det fortæller Banedanmark til Newsbreak.dk.

Der skete ingen personskade ved påkørslen – men togtrafikken tirsdag morgen er ramt i en grad, så der må forventes forsinkelser.

– Vi har ikke normaldrift på strækningen i dag, fordi vi er i gang med at udbedre de materielle skader, som er mere omfattende, end vi først antog, fortæller vagthavende hos Banedanmark.

Der er såkaldt 20-minutters drift fra Frederikssund til Ballerup, fordi et af sporene lige nu ikke er farbare.

Har revet 200 meter køreledning ned

– Det er som sagt ret omfattende skader, og vi har folk i gang med at udbedre skaderne. Der kommer en melding senere i dag, forklarer Banedanmark tirsdag morgen.

Det er endnu uvist, hvorfor S-toget er forulykket, men ifølge Banedanmark har toget revet mere end 200 meter køreledning ned.

Samtidig kørte S-toget af sporet, da det ramte stopklodsen. Derfor skal der nu en såkaldt hjælpevogn til at sætte det på plads igen.

Det anbefales, at passagerer i morgentrafikken holder sig orienteret på Rejseplanen.dk.

Powered by Labrador CMS