Under angreb? Flere syge i Det Hvide Hus

Ingen ved noget om, hvordan det mystiske angreb foregår

Mystiske angreb har nu ramt Det Hvide Hus. Foto: Leah Millis TPX IMAGES OF THE DAY
Udgivet Opdateret

Det er som trukket direkte ud af en science fiction-film, men det er med god sandsynlighed virkelighed.

Mystiske, usynlige energibølger har tilsyneladende i flere år været brugt som våben mod ambassader og regeringsbygninger rundt om i verden.

Nu mistænker de amerikanske myndigheder, at præsidentboligen, Det Hvide Hus, har været under angreb i november sidste år.

Det skriver det amerikanske medie CNN.

Havana-syndrom

Sygdommen angrebet efterlader kaldes Havana-syndrom – opkaldt efter en amerikansk ambassade i Cuba, hvor man opdagede angrebet.

Her blev flere embedsmænd syge, og undersøgelser har sågar vist, at flere fik hjerneskader.

Der er endnu ingen, der med sikkerhed kan sige, hvad der forårsager Havana-syndrom, men flere eksperter mistænker, at der er tale om mikrobølger, der bliver sendt i regeringsbygningernes retning.

De ramte rapporterer ofte kvalme, svimmelhed, klik i øret og en øredøvende støj.

Flere mistænkte

Første gang den amerikanske regering meldte om de mystiske angreb var i 2016, hvor ambassaden i Cuba blev ramt. Men der har også været angreb i andre lande.

Det er blandt andet sket i Rusland og Kina. Det er gerne diplomater og CIA-agenter, der oplever symptomerne efter angrebene.

Hele fænomenet er omgærdet af mystik, da man heller ikke ved, hvem der står bag det.

Ifølge mediet har flere amerikanske kilder mistænkt Rusland for at stå bag angrebet. Men også Kina står på listen over mistænkte.

Rygter om lignende angreb på amerikansk jord har da også floreret blandt embedsmænd i USA, men det er dog for tidligt at sige, hvorvidt angrebet på Det Hvide Hus har relation til de tidligere angreb i udlandet.

Powered by Labrador CMS