Ung kvinde udsat for voldtægtsforsøg: Politiet søger vidner

En ung kvinde blev fredag morgen udsat for voldtægtsforsøg på Graven i Aarhus - Østjyllands Politi søger vidner i sagen.

Det var her på Graven i Latinerkvarteret i Aarhus, en ung kvinde fredag morgen blev udsat for voldtægtsforsøg. Politiet søger nu vidner i sagen.
Udgivet Opdateret

Østjyllands Politi søger vidner efter en ung kvinde har været udsat for voldtægtsforsøg begået ved Graven i Aarhus klokken 06.10 fredag morgen.

Her blev en 21-årig pige angiveligt passet op af en ukendt mand, der trak hende med ind i en baggård. I baggården blev den 21-årige pige udsat for voldtægtsforsøg.

Den unge kvinde strittede dog så meget imod, at manden ikke fik mulighed for at gennemføre en egentlig voldtægt og kvinden løb fra stedet.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med personer, der kan have set noget omkring Graven fredag morgen omkring klokken seks.

Signalement

Gerningsmanden beskrives som: 25 til 30 år, 170 til 175 centimeter høj, muskuløs af bygning, mørk i huden – muligvis af afrikansk oprindelse, kort mørkt hår og skægstubbe, talte gebrokkent dansk, iført en mørk hættetrøje med lommer foran til hænderne, havde en “hoddie” på hovedet og mørke cowboybukser på. Han lugtede desuden af en gennemtrængende parfume.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Powered by Labrador CMS