Ung mand er i livsfare efter ulykke natten til fredag

En kvinde hørte en mand råbe om hjælp efter en ulykke i Østre Havn - så ringede hun 112

En ulykke i Østre Havn tidligt fredag morgen, 8. december, bragte en ung mand i livsfare. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

En ung mand er i livsfare, efter at han natten til fredag var ude for en ulykke i Østre Havn i Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ulykken skete kort før 03.39, da en kvinde fra sin lejlighed havde hørt råbet efter en ulykke i Østre Havn, hvor hun bor. Kvinden hørte en mand råbe om hjælp, og hun var stået op og var gået ned til havnekajen. Her havde hun set, at en ung mand var faldet i vandet.

Kvinden kunne ikke selv redde manden op af vandet, så hun ringede 112 efter hjælp. Alarmcentralen modtog opkaldet fra kvinden 03.39, hvor hun fortalte, hvad der var sket. Kvinden blev på kajen og ventede på en ambulance. I mellemtiden forsvandt manden ned under vandet.

Blev reddet op af redningsfolk

Der ankom kort tid efter både læge, ambulance, Nordjyllands beredskab, dykkere med båd, flere patruljer og politiets indsatsleder til stedet, og man påbegyndte redningsaktionen. Den unge mand blev fundet i vandet efter kort tid, og man fik ham reddet op. Ifølge DMI har vandet omkring Aalborg fredag morgen en temperatur omkring 7,2 grader.

Der blev påbegyndt livreddende førstehjælp på stedet, og Nordjyllands Politi oplyser i pressemeddelelsen, at man 05.19 fortsat kæmpede for at redde mandens liv på Aalborg Universitetshospital. Den unge mand er identificeret som en 23-årig mand, der bor i nærområdet af Østre Havn. Politiet har været i kontakt med mandens pårørende.

Politiet oplyser i pressemeddelelsen, at man endnu ikke ved, hvordan der kunne ske en ulykke i Østre Havn i Aalborg. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra politiet.

Powered by Labrador CMS