Ung mand i koma: Klatrede rundt på bygning

Udgivet Opdateret

En 24-årig forsøgte tidligt torsdag morgen at klatre rundt på Industriens Hus i København, men han faldt syv meter ned og blev alvorligt kvæstet.

En ung mand kæmper i øjeblikket en alvorlig kamp for sit helbred på Rigshospitalet efter en vanvittig faldulykke midt i København torsdag morgen.

»En 24-årig mand faldt ned efter, at han havde været oppe at klatre. Han faldt cirka syv meter ned.«

Det fortæller den centrale vagtleder ved Københavns Politi, Karsten Reenberg til bt.dk.

Uvis årsag

Den unge mand forsøgte – uvis af hvilken grund – at kravle op i Industriens Hus på H.C. Andersens Boulevard i centrum af Københavns omkring klokken halv fem torsdag morgen. Den moderne glasbygning huser blandt andet Dansk Industri og ligger lige ved Københavns Rådhus og Tivoli.

»Han blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han blev lagt i kunstig koma,« fortæller den centrale vagtleder.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor den unge mand kravlede på bygningen, og det er også endnu uklart, hvilke skader han har pådraget sig.

Forsøgte at hoppe fra tag

»Det er et tragisk uheld. Det er ikke en person, der arbejder der, og der er ikke foregået noget kriminelt,« siger Karsten Reenberg.

Den 24-årige er angiveligt kravlet op et sted på siden af bygning i nærhenden af nedkørslen til parkeringskælderen, hvor der også ligger et cykelskur højt oppe. Fra taget der forsøger han at hoppe ned på halvvæg derfra, men i stedet falder han syv meter ned.

Vagtlederen kan ikke udtale sig om, hvorvidt den unge mand var påvirket af stoffer eller alkohol, da han begav sig ud på sin farefulde færd.

Det er også uklart, om den 24-årige har været alene eller sammen men kammerater. Han blev fundet af en vagt, som var i bygningen.

 

Powered by Labrador CMS