Ung mor voldtager fireårig dreng og streamer det på nettet

En person mere end 1.600 kilometer væk så videoen og meldte den unge mor til politiet.

Den unge mor er anholdt for at voldtage en fireårig dreng.Foto: Hamilton County Sheriff’s Office
Foto: Hamilton County Sheriff’s Office

Udgivet Opdateret

En 20-årig mor er blevet tiltalt for at voldtage en fireårig dreng, efter hun selv optog det modbydelige overgreb og delte det live på internettet. Det skriver Independent.

India Kirksey, fra West Hill, Ohio, blev anholdt, efter nogen så videoen mere end 1.600 kilometer væk i Texas og ringede til politiet.

Familie nægter skyld

Anklagerne siger, at hun har optaget sig selv, mens hun seksuelt overfalder den unge dreng, ved at bruge appen Periscope. Det er en video streaming app, som hun brugte til at lægge videoen op på nettet.

Ifølge politiet har India under afhøring indrømmet at have givet drengen oralsex. Men familiemedlemmer påstår, at den unge mor har mentale problemer. Ifølge familien er India uskyldig, da hun er ude af sig selv, og har brug for hjælp.

– Som familie gør vi vores bedste for at få hende i terapi, snakke med hende og sørge for hendes sikkerhed, men der er en grænse for, hvad man kan gøre, siger et familiemedlem, der ønsker at forblive anonym, og fortsætter:

– Det her er ikke hende. Det er ikke noget, hun kunne finde på.

Hændelsen skete i januar, men de sociale myndigheder er først blevet gjort opmærksom på det efter opringningen fra Texas.

Sagen skal i retten senere på måneden. Indtil videre sidder India bag tremmer med en kaution på 2,4 millioner kroner.

 

Powered by Labrador CMS