Ung pige tvunget ind i varebil og kørt væk

Pigen blev standset, da hun var på vej hjem.

Manden med varevognen blev anholdt og senere løsladt. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

En 16-årig pige fra Slagelse blev mandag aften standset og tvunget ind i en varebil af en 20-årig mand. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i kredsens døgnrapport.

Pigen var på vej hjem omkring klokken 22.00, da hun blev standset af varevognen ved Østerbro i Slagelse. Hun blev tvunget ind i bilen af chaufføren, der herefter kørte væk med hende.

Manden i bilen kørte nu pigen til en parkeringsplads. Han forgreb sig på pigen ved at befamle hende i op mod en time. Han sagde, at han ville have sex med hende, men pigen gjorde modstand.

Opgav forsøget

Hun gjorde så meget modstand, at manden opgav sit forehavende. Han kørte istedet pigen til et supermarked, hvor hun blev sat af.

Pigen fortalte sin far om episoden, da hun var kommet hjem. Politiet blev kontaktet 01.04, og 03.08 kunne politiet anholde den 20-årige mand på dennes bopæl.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.

Ekstra Bladet har været i kontakt med politiet angående episoden og fået at vide, at den unge mand blev løsladt kort efter anholdelsen.

– Der er ikke tilstrækkelig mistanke mod ham, til at vi kan varetægtsfængsle ham, forklarer politikommissær ved Slagelse Politi Jens Jedig Christiansen.

Han fortæller også, at den unge mand bliver sigtet for to ting:

– Lige nu er politiet i gang med at foretage efterforskning, og så rejser vi sigtelse ud ved beføling og frihedsberøvelse, fortæller Jens Jedig Christiansen.

Powered by Labrador CMS