Vanvid: Tre dræbt under fodboldoptøjer

Det gik ualmindelig voldsomt for sig, da der i weekenden skulle have været afviklet lokalopgør i Honduras' bedste fodboldrække.

Udgivet Opdateret

Temperamenterne kom for alvor i kog, da der i weekenden skulle afvikles ærkerival- og lokalopgør mellem fodboldklubberne C.D. Olimpia og Motagua i Honduras hovedstad, Tegucigalpa. Allerede længe inden opgøret skulle fløjtes i gang, røg de to holds supportere i totteterne på hinanden. Men det skulle blive meget værre.

For da Motaguas  spillerbus ankom til stadion, blev den angrebet af stenkastende Olimpia-fans. Ifølge BBC blev tre af klubbens spillere såret af glassplinter under angrebet, og det blev besluttet at aflyse kampen.

Da det blev annonceret og angrebet på bussen blev kendt, gik det helt amok. Tilskuerne stormede ind på banen og situationen eskalerede fuldstændig.

I galleriet over artiklen kan man se billeder fra de voldsomme tilskueroptøjer.

Ifølge BBC har en talsmand fra et nærliggende hospital fortalt Reuters, at tre mennesker blev dræbt og yderligere syv, heriblandt en dreng, såret af skud eller knivstik under optøjerne. Tre af disse alvorligt.

Også de tre sårede Motaguas spillere blev bragt til hospitalet til behandling. Blandt disse stjernen Emilio Izaguirre, der tidligere tørnede ud for den skotske storklub Celtic. Det fremgår af et Instagram-opslag fra klubben.

Han blev ramt af en glassplint i øjet under angrebet på bussen og på opslaget ser man ham under behandling på hospitalet.

Politiet pågreb efterfølgende en person, der var i besiddelse af to våben, nær nationalarenaen, hvor kampen skulle være spillet.

Powered by Labrador CMS