Veninderne gør noget helt andet

"X Factor" har hjulpet Mille Bergholtz til at finde ud af, hvad hun vil med sit liv. Mens hendes veninder begynder på studier, drømmer hun om at leve af musik

- Jeg vil gerne leve af at formidle mine tanker og følelser gennem musik, fortæller den 21-årige Mille Bergholtz. (Arkivfoto).
- Jeg vil gerne leve af at formidle mine tanker og følelser gennem musik, fortæller den 21-årige Mille Bergholtz. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Den 21-årige X Factor-deltager Mille Bergholtz har altid været fascineret af tanken om at stå på en stor scene. Hun har drømt om, hvordan det er at være med i et program som "X Factor".

Alligevel er det først nu, hvor drømmen går i opfyldelse, at hun mærker hvor rigtigt, det er for hende.

- Jeg har fundet min hylde, fortæller hun.

Mille Bergholtz, der er dj-dommeren Martin Jensens unge udvalgte solist i dette års "X Factor", har haft svært ved at finde ud af, hvad hun skulle i sit liv. Samtidig har folk omkring hende lagt planer for fremtiden.

- Alle mine veninder begynder på studier, og jeg har ikke rigtig vidst, hvor jeg skal placere mig selv henne, fortæller hun.

Vil kæmpe for drømmen

Men ifølge den spirende sangerinde har "X Factor" fået hende til at indse, hvad hun vil.

- Jeg tror, at jeg ved nu, hvor jeg medvirker i det her program, at det er her, jeg skal være.

Mille Bergholtz bor i Nykøbing Falster, hvor hun også har sin familie og sin kæreste.

Den unge X Factor-deltager er klar til at kæmpe for at nå det, hun drømmer om - at leve af musik på den ene eller den anden måde.

- Hvis jeg arbejder hårdt nok på det, så skal jeg nok komme derhen, hvor jeg gerne vil, fortæller hun og fortsætter:

- Normalt er jeg faktisk overhovedet ikke et konkurrencemenneske. Men man bliver lidt nødt til at lægge det ind i mentaliteten, for det er jo en konkurrence, man medvirker i.

Nervøs på egne vegne

Selv om det kan være svært for den 21-årige deltager at skulle tænke så meget på sig selv i konkurrencen, er hun trods alt mest nervøs på sine egne vegne.

- De andre er så gode, og man sammenligner jo sig selv. Det prøver jeg selvfølgelig at lade være med – men det er svært ikke at gøre det, fortæller hun.

"X Factor" sendes på TV 2 hver fredag klokken 20.00.

Powered by Labrador CMS