Viborg og Hobro delte i naboopgør

Udgivet Opdateret

Hobro har aldrig tabt på hjemmebane om lørdagen i Superligaen, og mod nabo-klubben Viborg lykkedes det igen at holde gæsterne fra at tage sejren.

Indskiftede Mayron George sørgede med 10 minutter igen for, at Hobro fik 1-1, efter Viborg ellers så ud til at løbe med den anden sejr i træk i Superligaen.

Første halvleg var meget chancefattig og bød kun på en god hovedstødsafslutning af Hobros angriber Morten Beck allerede efter et par minutter.

Men i anden halvleg kom der meget mere liv i kampen, og en time inde i opgøret steg gæsternes midterforsvarer Jeroen Veldmate godt op og headede fortjent sit hold foran. Det var hollænderens første mål for Viborg.

Føringen så ud til at blive en hæmsko for Viborgs gode spil, og det lå i luften, at hjemmeholdet kunne udligne. Det sørgede costaricanske Mayron George for, da han på en meget flot hovedstødsaflevering fra Mads Justesen også scorede sit første mål i Superligaen.

Med pointdelingen kommer Viborg op på fem point for fem kampe, mens Hobro nu har fire point for samme antal kampe.