Vidner til familiedrama: – Blodet fossede ud

Manden blev anholdt stille og roligt. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Manden var smurt ind i blod, og fra kvinden fossede det ud. Sådan beskriver vidner de dramatiske scener fra København, hvor en mand er anholdt i forbindelse med knivdrab på hans kone.

En 51-årig kvinde blev tirsdag stukket med en kniv. I forbindelse med det dræbende knivstikkeri, omtales sagen som en familietragedie. Kvindens 58-årige mand – eller samlever – blev kort efter anholdt.

Ekstra Bladet har talt med naboer, der som parret og dets fire børn også bor på Tagensvej i hovedstaden.

Blod fossede ud

En kvinde oplevede at se den dræbte kvinde, og hun fortæller til avisen, at blodet reelt “fossede” ud af hende, mens der blev forsøgt med hjertemassage at genoplive hende, inden hun blev kørt bort med ambulance og politieskorte. Det lykkedes ikke at redde kvindens liv.

Anholdt stille og roligt

Manden var ifølge et andet vidne smurt ind i blod, da han blev anholdt. Han virkede desorienteret, da han kaldte første en taxa til sig og siden en politipatrulje.

– Han havde helt våde strømper og flere blodstænk på størrelse med en femkrone på sin kjortel. Hele hans højre arm var smurt ind i indtørret blod. Han så lidt forvirret ud, men var ellers meget rolig. Da politiet kom, virkede det, som om han selv prajede dem ind til siden, og så blev han anholdt helt stille og roligt, fortæller Josefine Kastrup Mikkelsen, der så manden fra sin altan, til Ekstra Bladet.

Powered by Labrador CMS