Vielsesringe savner ejere

Kender du Gitte, Inger eller Carsten? Og mangler de måske en vielsesring? Så skal du ringe til Nordjyllands Politi.

Udgivet Opdateret

Fredag 13. januar kunne Newsbreak.dk fortælle, at Østjyllands Politi i halvandet år har ledt efter parret Else og Lars.

Ikke fordi, de har gjort noget – eller, jo, de har sagt ja til hinanden 31. juli 2014, men det er nu ikke derfor, politiet søger efter dem. Eller, jo igen, det er det. For symbolet på kærligheden, i form af to vielsesringe, har været i politiets varetægt i godt halvandet år. Og ringene vil politiet selvfølgelig gerne have leveret tilbage til de rette ejere.

Det er dog ikke kun i Østjylland, der ligger vielsesringe og optager plads i koster-rummet.

Også i Nordjylland har politiet et problem med at finde frem til ejerne af hele tre vielsesringe. Dog ikke med samme dato stemplet på indersiderne i alle tre (!).

Indbrudssag fra Hobro

Politiet i Nordjylland efterforsker fortsat i en indbruds-sag fra Hobro, hvor efterforskerne 16. oktober 2016 fandt flere stjålne effekter – og heriblandt fandt politifolkene tre vielsesringe, står der i den pressemeddelelse, der er ledsaget af billeder af de tre ringe.

De to af ringene er indgraveret med ”Inger 30-6-11” og ”Carsten 30-6-11”, mens den tredje ring er indgraveret med ”Gitte 17-9-12”.

– Der er tale om tre sølvringe, og vi formoder, at de er stjålet i Hobro-området, siger politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi, der dog pointerer, at ringene sagtens oprindeligt kan stamme fra andre steder i landet end Hobro-området.

Ved du, hvem der ejer en eller flere af disse ringe, kan du eller rette ejer ringe til Nordjyllands Politi via 114 og spørge efter Preben Møller.

Powered by Labrador CMS