Vred mand spreder sengelus på rådhuset

Kommunen ville ikke hjælpe ham, så han kom med den ultimative hævn.

Kommunen måtte lukke efter det lille stunt.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En mand fra den amerikanske delstat Maine blev så vred på kommunen over, han ikke kunne få hjælp, at han endte med at sprede dem på rådhuset.

Fredag kom manden med en kop fuld af sengelus og hamrede dem ned på disken, efter han blev nægtet hjælp af en af kommunens ansatte. Det fik alle de små kryb til at flyve ud af koppen og landede endda på en ansat. Det skriver Kennebec Journal.

Sengelus flyver udover det hele

Manden havde været på rådhuset tidligere på dagen for at klage over sengelus i sin tidligere lejlighed. Bagefter viste han koppen med kryb til udlejeren af sin nye lejlighed og fik at vide, at han ikke kunne bo i lejligheden. Da han nu ikke havde et sted at bo, kom han tilbage på kommunen.

Men her fik han at vide, at han ikke var berettiget til hjælp. Det gjorde ham vred.

– Han hev en kop fuld af sengelus frem og hamrede den ned på disken. Bam og så fløj de ud over det hele, omkring 100 af dem, fortæller William Bridgeo, der er kommunaldirektør.

Kravlede på en ansat

Nogle af lusene landede på en ansat, der stod på den anden side af disken. Episoden tvang kommunen til at lukke rådhuset resten af dagen, mens skadedyrsbekæmpere blev tilkaldt for at dræbe de små kryb.

Bridgeo fortæller, at politiet blev tilkaldt kort efter hændelsen. De fandt hurtigt manden og kommunaldirektøren forventer, at han vil blive anholdt. Politiet arbejder stadig på sagen og kan ikke fortælle, om der vil blive lagt sag an mod manden.

Powered by Labrador CMS