Vred togbus-passager: -De pisser på os

Det er ikke let, hvis man vil benytte de indsatte togbusser.

Udgivet Opdateret

Siden 3. september har det været noget af en udfordring for de passagerer, der normalt bruger Ørby Station.

Der skal lægges nyt underlag, sveller og skinner til toget mellem Tisvilde og Helsinge – og der er derfor spærret ved den overgang, der går over til de indsatte togbusser.

(Se mere video hos Local Eyes).

Artiklen fortsætter under videoen

Bor man derfor på den ‘forkerte’ side af skinnerne, kan det altså være svært at nå over til netop de busser.

Det fortalte en af brugerne, Annette Jensen, 3. oktober til Netavisen Gribskov, der kontaktede Gribskov Kommune, som kontaktede Lokaltog, der lovede at kigge på forholdene.

Som sagt, så gjort; og nu er det nærmest helt umuligt at passere skinnerne og komme til togbusserne.

Ifølge den skiltning, der har stået på stedet siden 3. september, ville det kun være nogle få dage, der vil være afspærret.

Annette Jensen fortæller dog, det har ikke været sådan – og nu er man altså på det nærmeste fuldstændig afskåret for at benytte togbusserne.

– Jeg tænkte bare at ‘det er fandmne løgn’ da jeg et par dage efter kiggede op på Ørby Station for at se om der var gjort et eller andet, så man kunne passere. Før sad der bare et par ‘bolchepinde’ på tværs af bommene med strips, og nu var der opsat store hvide afspærringshegn og tydelige skilte om cykel og fodgængere forbudt, siger en nu endnu mere gal Annette Jensen til Netavisen Gribskov, der føler sig ‘pisset på’.

Hvis man vil over til togbusserne kan man dog køre eller gå ad Møngevej til Vejby eller Valby. Ifølge Netavisen er den vej dog ‘kendt som en farlig vejstrækning’.

Hverken kommune eller Lokaltog er vendt tilbage med en kommentar.

Powered by Labrador CMS