Landsholdsstjerne jubler af glæde

Andreas Christensen er blevet far, og han træner ikke med landsholdet i Østrig. Landstræner Kasper Hjulmand holder dog døren på klem

Udgivet Opdateret

Det danske fodboldlandshold må formentlig også undvære Andreas Christensen i mandagens Nations League-kamp på udebane mod Østrig.

Det siger landstræner Kasper Hjulmand søndag aften på et pressemøde i Wien.

Den stærke forsvarsspiller missede fredagens kamp mod Frankrig grundet familieforøgelse, og han er fortsat ikke vendt tilbage til landsholdslejren efter de lykkelige omstændigheder. Hjulmand holder dog en lille dør på klem.

- 'AC' er blevet far, og det har vi ønsket ham tillykke med. Han når ikke at træne med i aften (søndag, red.), og så må vi se, om han er klar til i morgen, siger Kasper Hjulmand.

Må undvære midtbanekriger

I samme ombæring fortæller den danske landstræner, at midtbanespilleren Christian Nørgaard også misser kampen mod Østrig. 

- 'Nør' bliver ikke klar, konstaterer Hjulmand. 

Flere profiler tvivlsomme

Til gengæld er både Kasper Dolberg og Jonas Wind tvivlsomme til mandagens opgør. Førstnævnte modtog en del knubs undervejs i fredagens kamp mod Frankrig. 

- Dolberg er stadig øm i skulderen. Jonas Wind er ved at være der. Vi regner minimum med, at han er klar at spille hjemmekampene mod Kroatien og Østrig.

Opgøret mellem Østrig og Danmark begynder mandag klokken 20.45 i Wien.

Andreas Christensens kone har født.
Andreas Christensens kone har født.
Powered by Labrador CMS