Danske Spil efterlyser seks nye millionærer

Alle seks spillere har haft en udmærket weekend

Fire personer vandt Lotto-millioner i weekenden. Genrefoto.
Udgivet Opdateret

I disse dage går der hele seks danskere rundt med en gevinst i lommen.

Danske Spil skriver i en pressemeddelelse, at hele seks spillere har vundet i de seneste dage, både i Eurojackport og i Lotto.

Fredag aften delte to danskere en andenpræmie i Eurojackport. Den ene spiller kommer fra Kolding, vedkommende har et PLUS-abonnement, mens den anden havde købt en kupon i SuperBrugsen i Vig. De to vandt hver 1.165.125 kroner.

Lørdag aften vandt en spiller fra Nordjylland, der havde købt sin kupon hos Dagli’Brugsen, 6.000.050 kroner. En anden spiller, der købte en kupon hos Meny i Fredericia, vandt 7.272.654 kroner på Jokeren, og derudover var der to andre spillere, der vandt 1.000.000 på millionærgarantien.

Den ene vinder kommer Bornholm (med et PLUS-abonnement), mens den anden købte sin kupon hos Kvickly i Slotscentret i Holbæk.

– Det er altid fantastisk, når vi i Danske Spil kan sende en masse gevinster ud til en masse danskere rundt omkring i landet , og i år må i sandhed siges at stå i forhandlernes tegn. De har nemlig stået for i alt af 35 ud af året 54 millionvindere, lyder det fra adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl, i pressemeddelelsen.

Danske Spil har endnu ikke talt med nogen af de mange vindere.

Eurojackpot vindertal:

3, 6, 11, 14, 49

Eurojackpot stjernetal:

1, 5

Lotto vindertal:

3, 6, 9, 13, 20, 29, 31

Lotto tillægstal:

19

Joker vindertal:

3, 9, 6, 5, 9, 9, 8

Powered by Labrador CMS