Kvinde skudt under julefest

En kvinde har mistet livet, og tre mænd er såret efter et skyderi på en pub i Liverpool juleaften

Udgivet Opdateret

Britisk politi har sat gang i en drabsefterforskning, efter at en gerningsmand åbnede ild på en travl pub i den nordengelske by Liverpool.

Det skriver det britiske medie BBC.

Den lokale politiafdeling rykkede ud kort før midnat juleaften efter meldinger om et skyderi på den lokale pub Lighthouse Inn, som ligger i Wallasey-bydelen i Liverpool.

Herfra blev tre mænd og en kvinde bragt på hospitalet. De var alle blevet ramt af skud.

Er død

Kvinden er afgået ved døden. Tilstanden på de tre mænd kendes ikke.

En gerningsmand åbnede juleaften ild på en pub i den engelske by Liverpool. (Arkivfoto).
En gerningsmand åbnede juleaften ild på en pub i den engelske by Liverpool. (Arkivfoto).

Chefefterforsker fra den lokale politiafdeling Dave McCaughrean siger ifølge BBC, at skyderiet skete på "en travl beværtning fyldt med unge mennesker".

Gerningsmanden er fortsat på fri fod.

- Vi mener, at gerningsmanden forlod pubben i en mørk bil - muligvis en mørk Mercedes - umiddelbart efter skyderiet, siger McCaughrean.

Flere til skade

Politiet oplyser desuden, at flere mennesker er kommet til skade under skyderiet - ud over dem, som blev kørt på hospitalet.

- Efterforskningen er stadig på et tidligt stadie, og vi forstår, at det her i sandhed er en chokerende og forfærdelig hændelse, som er sket lige før jul, siger McCaughrean.

I Storbritannien fejrer de fleste jul om morgenen den 25. december. Der er tradition for at tage på pub aftenen inden, den 24. december, hvor de fleste danskere fejrer jul.

Powered by Labrador CMS