SMS'ede med Matthew Perry få timer inden hans død

Jennifer Aniston er rystet over, at hendes ven fra den populære serie "Venner" pludseligt gik bort. - Han var glad og rask, siger hun i nyt interview.

Udgivet

KORT RESUME AF DENNE ARTIKEL

Få timer inden Matthew Perry døde, var hans kollega og nære veninde Jennifer Aniston i kontakt med skuespilleren.

Matthew Perry var alene, da han blev fundet død i boblebadet i sit hjem i Los Angeles. Han døde i en drukneulykke, men dødsfaldet undersøges stadig.

Matthew Perry har været meget åben omkring sit tidligere misbrug af rusmidler og alkohol. Efter hans død blev der oprettet en fond i skuespillerens navn, der skal hjælpe andre, som kæmper med misbrug.

Jennifer Aniston og de fire tilbageværende venner fra 'Venner' udsendte efter dødsfaldet en fælles pressemeddelelse. De var alle til stede, da Matthew Perry blev stedt til hvile i Forest Lawn i Hollywood Hills i Los Angeles.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Få timer inden Matthew Perry døde, var hans kollega og nære veninde Jennifer Aniston i kontakt med skuespilleren.

Det fortæller Jennifer Aniston i et interview med det amerikanske magasin Variety.

- Han var glad. Han var rask. Han var holdt op med at ryge. Han var ved at komme i form. Han var glad - det er alt, hvad jeg ved, siger Jennifer Aniston med tårer i øjnene ifølge magasinet.

- Jeg skrev bogstaveligt talt med ham den morgen - sjove Matty, mindes hun den blot 54-årige skuespiller.

- Han havde ikke ondt. Han kæmpede ikke, lyder det fra Jennifer Aniston, som spillede sammen med Matthew Perry i samtlige 236 afsnit af hitserien "Venner".

Var alene

Matthew Perry var alene, da han blev fundet død i boblebadet i sit hjem i Los Angeles.

Han døde i en drukneulykke, men dødsfaldet undersøges stadig, da obduktionen ikke viste en klar årsag. Man afventer en toksikologisk rapport.

Åben om misbrug

Matthew Perry har været meget åben omkring sit tidligere misbrug af rusmidler og alkohol.

- Jeg vil gerne have, at folk ved, at han var virkelig sund - og kæmpede for det. Han arbejdede så hårdt for det, siger Jennifer Aniston.

Efter at Matthew Perry gik bort, blev der oprettet en fond i skuespillerens navn, der skal hjælpe andre, som kæmper med misbrug.

Jennifer Aniston og de fire tilbageværende venner fra "Venner" udsendte efter dødsfaldet en fælles pressemeddelelse. - Vi er alle helt og aldeles knuste over Matthews død. Vi var mere end bare medskuespillere. Vi er en familie, lød det fra Jennifer Aniston og Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer. (Arkivfoto).

Meget rørt

Jennifer Aniston er meget rørt over alle de kondolencer, der er strømmet ind efter Matthew Perrys død.

- Det er så smukt, siger hun i interviewet med Variety.

- Jeg håber, at han kan vide, at han var elsket i sådan en grad, som han aldrig troede, at han var.

Fælles pressemeddelelse

Jennifer Aniston og de fire tilbageværende venner fra "Venner" udsendte efter dødsfaldet en fælles pressemeddelelse.

- Vi er alle helt og aldeles knuste over Matthews død. Vi var mere end bare medskuespillere. Vi er en familie, lød det fra Jennifer Aniston og Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc og David Schwimmer.

De var alle til stede, da Matthew Perry blev stedt til hvile i Forest Lawn i Hollywood Hills i Los Angeles få kilometer fra Warner Brothers-studiet, hvor "Venner" blev optaget fra 1994 til 2004.

Powered by Labrador CMS