Tager over efter Märtha Louise

Foreningerne var ikke begejstrede for prinsessens kærestes kontroversielle udfald

Udgivet Opdateret

Norske prinsesse Märtha Louise har været protektor for det norske epilepsiforbund og foreningen for muskelsygdomme.

Men begge samarbejder fik en brat afslutning sidste år, på grund af prinsessens kontroversielle kæreste Durek Veretts udfald. Så nu tager kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon over og bliver foreningernes beskyttere.

En medaljon

Det er kongehusets egen hjemmeside, der bringer nyheden om overtagelserne, skriver VG.

Verrett har blandt andet fået meget opmærksomhed for en medaljon, han sælger, som han hævder hjalp ham med at blive frisk efter sin coronasygdom. 

- Prinsessen har altid taget sit ansvar som beskytter alvorligt og vist en ægte interesse for det, vi arbejder med, men flere og flere medlemmer reagerer på Durek Verrets spekulative udfald om sin egen form for alternativ medicin og evner som shaman, sagde lederen af ​​Foreningen for Muskelsvind, Patricia Melsom, i en pressemeddelelse, da de afsluttede samarbejdet med prinsesse Märtha, skriver VG. 

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon under Raw Air Verdenscup i hop for kvinder ved Holmenkollen skifestival 2023 i Oslo.
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon under Raw Air Verdenscup i hop for kvinder ved Holmenkollen skifestival 2023 i Oslo.
Powered by Labrador CMS