Farvel og tak til Sarah Grünewald

Den rutinerede vært på "Vild med dans" har valgt at stoppe efter den kommende sæson.

Udgivet Opdateret

Siden 2013 har Sarah Grünewald budt danseglade danskere op til tango og vals i det populære underholdningsprogram "Vild med dans".

Men nu er det snart slut. For Sarah Grünewald har valgt at stoppe som vært efter den kommende sæson. Det skriver TV 2.

Det rigtige tidspunkt

- Jeg holder virkelig af at lave "Vild med dans", men mavefornemmelsen siger, at det er det rigtige tidspunkt at sige "tak for dansen", siger Sarah Grünewald til TV 2.

Som den ene halvdel af værtsparret i "Vild med dans" har det været hendes opgave at styre slagets gang sammen med skiftende medværter.

Senest sammen med komikeren Martin Johannes Larsen, som også er hendes medvært den kommende sæson.

Noget rigtig fed energi

- Sidste år fik jeg Martin som medvært, og han gav bare noget rigtig fed energi, så jeg glæder mig ekstremt meget til at arbejde med ham igen. Derfor var det også meget en selvfølge at sige ja i år, sagde Sarah Grünewald til Ritzau i august.

Sarah Grünewald tager i efteråret sin 11. sæson som vært for "Vild med dans" og bliver dermed den vært, som har været med i næstflest sæsoner - kun overgået af Claus Elming med 12 sæsoner. (Arkivfoto).

Den kommende sæson bliver 39-årige Sarah Grünewalds 11. på programmet, og dermed bliver hun den vært, der har haft næstflest sæsoner på dansegulvet - kun overgået af sin tidligere makker Claus Elming med 12 sæsoner.

Sidste skud i bøssen

Godt nok når Sarah Grünewald ikke en rekord, men hun er klar til at give den hele armen i sin sidste svingom med programmet.

- Jeg tænkte, at det ville blive meget vemodigt at sige farvel, men jeg er blevet overrasket over den energi, jeg har fået frem mod den nye sæson. Jeg glæder mig sindssygt meget til at lave den. Måske fordi jeg ved, at det er sidste skud i bøssen, og at det bare skal nydes, siger hun til TV 2.

Holder døren åben til alt

Sarah Grünewald har, siden hun var 17 år gammel, arbejdet som model og har blandt andet medvirket i store internationale kampagner for Dior og Nivea.

Ud over tjansen som vært på "Vild med dans" har hun også arbejdet som skuespiller, hvor hun blandt andet har medvirket i tv-serien "Tomgang" med Mick Øgendahl og Rune Klan.

Hvad fremtiden byder på, ligger endnu ikke fast, men ifølge TV 2 holder den garvede vært døren åben til alt fra andre tv-programmer og skuespil til foredrag.

Powered by Labrador CMS