Smadremanden er klar til at jorde jubilæum

Søren Østergaard var 41 år, da den allerførste Zirkus Nemo-forestilling havde premiere. I dag er han 66 år og tager næste år på 25-års jubilæumsturné

Udgivet Opdateret

Entertaineren Søren Østergaard kan fejre 25 år i manegen næste år.

Her har Zirkus Nemo sølvjubilæum, og det bliver markeret med en jubilæumsturné.

Det annoncerer Søren Østergaard i en pressemeddelelse.

Skarp træning

- Sidste sæsons forestilling har givet mig blod på tanden, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Jeg er gået i skarp træning og tør godt love, at næste år bliver større, vildere og sjovere end nogensinde før, forsikrer Søren Østergaard.

Jubilæumsforestillingen bliver en blanding af gamle kendinge - blandt andre Kim Tim, Smadremanden, som ses i aktion på billedet, og Bager Jørgen. (PR-foto).

År efter år er ambitionen at overgå sig selv, og sølvjubilæet bliver ifølge Zirkus-direktøren spektakulært.

I den seneste forestilling satte Søren Østergaard rekord i, hvor mange af hans kendte karakterer som tog en tur i manegen. Der var blandt andet gensyn med Målermanden, Marianne, Bager Jørgen, Kim Tim og Smadremanden - bare for at nævne et udpluk.

Gamle kendinge

Jubilæumsforestillingen bliver en blanding af gamle kendinge som førnævnte Kim Tim, Smadremanden og Bager Jørgen. Og mellem de mange sceneskift underholder akrobater og artister, som man kender fra den klassiske cirkusgenre.

Søren Østergaard har tidligere fortalt til Ritzau, at han håber, at Zirkus Nemo en dag også kan fejre 30-års jubilæum om fem år, 40-års jubilæum i 2034, guldjubilæum i 2044 og så fremdeles. Men det bliver formentligt ikke med ham som Zirkus-direktør.

Vil trappe ned

- Jeg vil gerne lave det et par år endnu eller noget. Men jeg vil gerne trappe lidt ned. Jeg bliver også ældre, som man siger. Og det er et hårdt halvt år. Jeg kan godt mærke nu, at det slider lidt i leddene, sagde han i foråret.

Søren Østergaard var 41 år, da den allerførste Zirkus Nemo-forestilling havde premiere. I dag er han 66 år.

- Jeg vil gerne ende der, hvor jeg står og siger "godaften", når folk kommer, og så går jeg over i min vogn, får en dry martini, en god salat til aftensmad og et godt glas rødvin til, og så går jeg over og siger "tak for i aften", når folk går igen.

Jubilæumsshowet får premiere 27. april 2024 i Horsens og slutter i Odense september 2024.

Powered by Labrador CMS